Webinar

Leadgenerering og B2B marketing

Thursday June 24, 2021 09:00 Europe/Copenhagen

Vi har inviteret Halfdan fra Obsidian Digital ind til en snak omkring leadgenerering og særligt B2B marketing. Det bliver en samtale, hvor vi tager udgangspunkt i vores konkrete erfaringer med at lave inbound marketing, og vil dele vores erfaringer med hvad der virker for vores egne forretninger, men selvfølgelig også hvad vores kunder har gode erfaringer med. 

Det bliver en samtale mellem Rasmus og Halfdan, og der vil blive rig mulighed for jer derhjemme at stille spørgsmål og deltage i dialogen. 

Vi vil tale omkring:

  • Hvad har hhv. Reloads og Obsidians rejse været hen imod de meget inbound-drevne virksomheder, de er i dag?
  • Hvordan virker inbound for en projektbaseret virksomhed som Reload ifht. en recurring revenue-virksomhed som Obsidian?
  • Hvordan skiller man sig ud i et marked med meget 'støj'?
  • Hvordan veksler Reload opmærksom til kunder - venter man bare, som Obsidian, eller kan man koble inbound og outbound?

Obsidian Digital er et førende performance marketing bureau, som siden starten i 2016 er vækstet eksplosivt, ved at tage deres egen medicin og satse hårdt på inbound- og content-marketing.

Reload er et veletableret digitalt bureau, der rådgiver om og bygger digitale løsninger i tætte samarbejder med deres kunder. Salg har traditionelt ikke været en del af Reloads DNA, men de senere år har de arbejdet fokuseret med at skabe en inbound marketing platform for sig selv. 

Rasmus Luckow-Nielsen

Halfdan Timm

Add to calendar